Over ons afbeelding

Over ons

Even voorstellen

Twentehuis Financieel is een laagdrempelig kantoor dat kwaliteit biedt met een persoonlijk tintje. Bij ons bent u klant en geen nummer. Wij adviseren en bemiddelen in verzekeringen, hypotheken en andere financiële diensten. Met een klein team enthousiaste medewerkers zijn wij u graag van dienst.

U bent het uitgangspunt

In een toch al roerige financiële markt is het belangrijk dat u weet waarvoor u verzekerd bent, de hypotheek of financiering hebt die bij u past en, zeker zo belangrijk, dat u hier niet teveel voor betaald! Door goed te inventariseren wat voor u van belang is en door voor klanten de tijd te nemen, kunnen onze adviseurs maatwerk leveren. Omdat wij 100% onafhankelijk zijn bieden wij altijd het juiste product tegen de juiste prijs met hierbij uw wensen en belangen als leidraad. Zo bent u verzekerd van een advies dat bij u past.

Bij een deskundig advies houdt het natuurlijk niet op. Ook als het moment komt dat u een beroep moet doen op de door u afgesloten verzekering behartigen wij uw belangen. Bij schade verzorgen wij een vlotte en adequate afwikkeling van uw claim. Veel administratieve rompslomp wordt u door ons uit handen genomen.

Kortom wij zijn uw privé adres voor financiële zaken. Wilt u meer weten? Klik dan hier.